Ohjaajaklubit SELOn jäsenetu

Ohjaajaklubien konsepti muuttuu jälleen, mutta ajankohtana pysyy tiistai kello 17.00.

Ohjaajaklubi on SELOn jäsenilleen tarjoama jäsenetu. SELOn jäsenet pääsevät Orionin klubeille maksutta näyttämällä voimassaolevaa Filmikamarin korttiaan. Muulle yleisölle näytökseen ja klubille osallistuminen maksaa vakiohintaisen pääsylipun verran 6,50 euroa.

Ohjaajaklubilla katsotaan ajankohtainen elokuva. Uudistuksen jälkeen myös kohtalaisen uudet elokuvat, vielä levityksessäkin olevat, on mahdollista nostaa keskusteluun. Näytöksen jälkeen ohjaaja ja hänen vieraansa, työpari, keskustelevat moderaattorin johdolla ohjaajan valitsemasta näkökulmasta elokuvan tekemiseen liittyen.

SELOn lippukiintiö jäsenilleen on 30 kappaletta. Kiintiöön kuuluvat liput on haettava viimeistään 30 min ennen näytöksen alkua ja lunastamattomat liput vapautetaan myyntiin 20 min ennen, jos näytös on tulossa täyteen Oman lippunsa voi vapauttaa kiintiöön tai myyntiin laittamalla Orioniin viestin osoitteella orion@kavi.fi.

Ohjaajaklubien ajankohdat ja elokuvat:

  • 12.9. Hymyilevä mies ja Juho Kuosmanen
  • 10.10. Miami ja Zaida Bergroth
  • 7.11. Joka toinen pari ja Mia Halme
  • 12.12. Lauri Mäntyvaaran tuuheet ripset ja Hannaleena Hauru

Selo pidättää oikeuden ohjelmanmuutoksiin. Toiveita vieraista ja aiheista voi laittaa esimerkiksi tapahtumien facebook-sivuilla https://www.facebook.com/directorsguild/

Uusimmat julkaisut