Ohjaajaklubi 7. helmikuuta: Järven tarina

Marko Röhrin ja Kim Saarniluodon elokuva Järven tarina (2016) tuli ensi-iltaan vuosi sitten tammikuussa ja kiipesi Suomen kaikkien aikojen katsotuimmaksi dokumentiksi.

Elokuva nähdään ohjaajaklubilla elokuvateatteri Orionissa tiistaina 7. helmikuuta kello 17. Näytöksen jälkeen tavataan myös tekijät, elokuvan pääkuvaaja Teemu Liakka ja Kim Saarniluoto, joka on elokuvan leikkaaja ja toinen ohjaaja. 

Keskustelun teemana on "oikean kuvan metsästys: Kuinka usean kuvaajan tuotannossa löydetään juuri haluttu vaikutelma ja tunnelma?", johdattelee elokuvaohjaaja Sakari Kirjavainen. 

Ohjaajaklubit ovat elokuvaohjaajien foorumi keskustella ajankohtaisista ohjamiseen liittyvistä asioista yhdessä heidän kutsumansa vieraan, elokuvan ohjanneen ohjaajan taiteellisen työparin kanssa. Elokuva on tuoreehko pitkä fiktio tai dokumentti, josta on noussut joku ohjaajia kiinnostava näkökulma. 

Ohjaajaklubi toteutetaan yhteistyössä KAVIn kanssa ja se on avoin yleisölle (katso tarkemmin alla: LIPPUJEN NOUTAMINEN).  

AVEK rahoittaa Selon ohjaajaklubeja Orionissa.

Selo pidättää oikeuden ohjelman muutoksiin.

Lippujen noutaminen

Osallistujille tilaisuus on maksuton, mutta edellyttää lipun lunastamista elokuvateatteri Orionin kassalta ennen tilaisuuden alkua. Liput ovat jaossa kauden alusta lähtien. 

SELOn kiintiö on 60 lippua, josta 10 kpl pidetään varattuina loppuun asti (niitä ei anneta yleisölle jakoon elokuvan alettuakaan), mutta muut kiintiön lunastamattomat liput Orion voi vapauttaa 15 min ennen näytöksen alkua. 

OHJE selolaisille: Selolaisten tulisi käyttää lippunsa Selon kiintiöstä. Tämä on tärkeää tilastoinnin kannalta! Selon jäsen ilmaisee selolaisuutensa kertomalla se kassalle ja näyttämällä Filmikamarin korttia tai kertomalla nimensä, jolloin kassa tarkistaa sen listalta.

Jos on jonoa, selolaiset käyvät saapuessaan, vaikka kassakopin ovella koputtelemassa tai nykäisevät vaksia hihasta, jotta saavat mahdollisimman nopeasti oman lippunsa.

Röhr & Saarniluoto: Järven tarina, 2016.

Järven tarina kertoo maapallon elämälle välttämättömästä veden kiertokulusta.

Uusimmat julkaisut